Jop Haverkamp

Procestrainer

Belang van Leading Mountains
Leading Mountains is belangrijk omdat het op verschillende niveaus (cognitief, fysiek, emotioneel, spiritueel) een transformatie teweeg kan brengen. De aanpak verschilt van conventionele trainingen doordat het mensen in een natuurlijke context plaatst, wat dichter bij de menselijke essentie staat. Het helpt deelnemers om vastgeroeste patronen te doorbreken en hun volledige potentieel te benutten. Deelnemers ervaren hierdoor meer rust, vrede en zingeving in hun leven en werk.

Redenen voor deelname
Deelnemers melden zich aan voor Leading Mountains om verschillende redenen, zoals het verlangen naar meer rust, helderheid in hun leven en werk, en om beter samen te werken binnen hun organisatie. Leidinggevenden zien het als een middel om hun team optimaal te laten functioneren. Deelnemers zoeken antwoorden op vragen over hun rol, samenwerking, en obstakels in hun leven en werk.

Ervaringen tijdens het programma
In de bergen ervaren deelnemers verbinding met zichzelf, anderen, en de natuur. Ze ontdekken hun rol in de groepsdynamiek en reflecteren op of dit de rol is die ze willen vervullen. Deelnemers ervaren rust, verbinding, vrede, energie, ontspanning, en vitaliteit. Als trainer biedt Jop tijd, aandacht en ruimte, stelt hij vragen, en moedigt hij  experimenten aan om deelnemers uit hun comfortzone te halen. Hij stimuleert ook het delen van interne processen om echte verbinding en contact te bevorderen.

Resultaten bij terugkomst
Na het programma hebben deelnemers een ankerpunt om op terug te vallen in stressvolle situaties, waardoor ze beter in staat zijn om belangrijke keuzes te maken. Ze begrijpen de impact van goede samenwerking en voelen zich krachtiger en zelfverzekerder, wat leidt tot meer zekerheid in hun leven en werk. Leading Mountains helpt deelnemers om hun leven meer betekenis te geven en betere keuzes te maken die goed zijn voor mens en natuur. Het bevordert rust, heling en een diepe verbinding met de natuur, wat leidt tot een gezonder zenuwstelsel en
algemene welzijn.

β€˜In de bergen ervaren deelnemers verbinding met zichzelf, anderen, en de natuur.’

Leading Mountains Jop Haverkamp Leading Mountains Jop Haverkamp