Over ons

Het team

Het programma van Leading Mountains is uniek. Uniek omdat elke Leadership Experience met een gecertificeerde bergwandelgids (International Mountain Leader) en een ervaren procestrainer begeleid wordt. Ieder teamlid heeft ruime managementervaring en wij weten welke vragen er nodig zijn voor effectieve begeleiding bij jouw ‘volgende stap’.

Hoe we werken.

Onze wandelgidsen en procestrainers creëren veilige ruimtes waar jij en je team uitdagingen kunnen bespreken, reflecteren en actieplannen ontwikkelen, in de inspirerende omgeving van de bergen.

Wij geloven dat leiderschap begint met persoonlijke verandering in de natuur. Door de kracht van de bergen te benutten, bieden wij hoger opgeleide professionals en leidinggevenden inspiratie en begeleiden hen naar een leven en carrière met meer rust en inzicht voor een duurzame impact in de organisatie.

Ons doel is om individuen en organisaties te helpen hun volledige potentieel te ontdekken en te realiseren door middel van krachtige, veranderende leerervaringen.

MISSIE

Wij geloven dat samen in de bergen werken het welzijn van medewerkers blijvend verhoogt en beloven dat wij jou – en je team – een nieuw bewustzijn in de bergen kunnen laten ervaren. Met als resultaat een verhoging van je persoonlijke welzijn en vitalere werksfeer.

VISIE

Leiderschap begint met persoonlijke verandering in de natuur. Door de kracht van de bergen te benutten, bieden wij hoogopgeleide professionals en leidinggevenden inspiratie en begeleiden hen naar een leven en carrière met meer rust en inzicht voor een duurzame impact in de organisatie.

Ons doel is om individuen en organisaties te helpen hun volledige potentieel te ontdekken en te realiseren door middel van diepgaande veranderende leerervaringen.