Teamdag in het zonnige Rhijnauwen: It’s all about people

Onze Leadership programma’s spreken tot de verbeelding en de ‘Bergen Werken’. Als team Leading Mountains zijn we volop in beweging. Elke keer groeien wij ook wanneer we de inzichten vanuit de bergen meenemen naar beneden, delen en toepassen in ons dagelijks leven.

Op de achtergrond bouwen we als team samen verder aan dat waar in we geloven. De ‘Bergen Werken’ wanneer het gaat over leaderschip en persoonlijke groei. Onder de noemer ‘practise what you preach’ was recent het moment om als team fysiek weer samen te komen.

Een team van proces trainers, coaches, facilitators en International Mountain Leaders kwam samen. Verschil in achtergrond, kennis, ervaring en inzicht maar stuk voor stuk mooie mensen! De uurtjes buiten gebruikten we voor verdere verdieping van onze onderlinge cohesie. Onze drijfveren, hoe versterken we elkaar en wat hebben we van elkaar nodig om onszelf en onze programma’s nog meer te laten groeien. Na een middag delen en verdiepen zijn we als team weer dichterbij gekomen. We zijn overtuigd van ons concept en tot op het bot gemotiveerd met nieuwe inzichten en frisse ideeën.

Wie wij zijn? Wij zijn team Leading Mountains en nemen je graag mee op onze Leadership Experience in de bergen voor jou ontwikkeling!